Μαλού Λαρσινού

Συν-ιδρύτρια & CMO
Wellbeing Expert, Ομιλήτρια

Η Μαλού, είναι πιστοποιημένη health & wellness coach, καθώς και coach στην υγιεινή ζωή που επεκτείνεται πέρα από τα τρόφιμα και τη διατροφή σε τομείς όπως ο ύπνος, το άγχος, η πνευματικότητα και πολλά άλλα.

Τόσο οι ιδιώτες, όσο και οι εταιρικοί πελάτες την ξεχωρίζουν για το συνδυασμό της βαθιάς επιστημονικής γνώσης της, με την αναζωογονητική και σφαιρική προσέγγιση που διαθέτει.

Η Μαλού ακολουθεί μια επιστημονικά αποδεδειγμένη προσέγγιση στο wellness υιοθετώντας τη λογική της διαφορετικότητας του κάθε ανθρώπου και της φάσης ζωής που βρίσκεται, καθώς και της ισορροπίας όλων των πυλώνων που συμβάλλουν στην επίτευξη της ευεξίας. Εξετάζοντας με τον κάθε πελάτη τα εργαλεία που του ταιριάζουν, βοηθάει στην αποτελεσματική εφαρμογή τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Όραμά της είναι για να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο, διαδίδοντας την ιδέα της αυτο-φροντίδας και της αυτο-αγάπης, ως κινητήριες δυνάμεις της ευεξίας.

Έχει πτυχίο Marketing & Communications από το Emerson College στη Βοστώνη των ΗΠΑ και είναι πιστοποιημένη Health & Wellness Lifestyle Coach από το Institute of Integrative Nutrition στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. 

Έχει ζήσει και εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ στους κλάδους της μόδας, των κοσμημάτων, του θαλάσσιου και ξενοδοχειακού τουρισμού και του wellness.