Έξι εβδομάδες για να κτίσεις ακλόνητη αυτοπεποίθηση με τη μέθοδο της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου! 

Από τη άνεση και την ιδιωτικότητα του σπιτιού σου!

Ίσως να το έχεις καταλάβει: ένας από τους βασικούς λόγους που δεν έχεις αποκτήσει αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι η  έλλειψη ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ.

Δεν είναι πάντα προφανές αλλά η έλλειψη αυτοπεποίθησης, ιδιαίτερα μετά από μεγάλες αλλαγές, μπορεί να μας στερήσει αυτά που επιθυμούμε χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε.

Μπορεί να αισθάνεσαι πως έχεις χάσει την πίστη στον εαυτό σου κι έχεις αποπροσανατολιστεί ή μπορεί ό,τι ήξερες μέχρι τώρα να έχει πάψει να ισχύει.

Ίσως ανέκαθεν να ένιωθες ότι δεν είσαι “αρκετά καλός”.

Οι αλλαγές μας φέρνουν αμφιβολία, η αμφιβολία μπορεί να μετατραπεί σε ανησυχία και η ανησυχία αυτή σε άγχος και στασιμότητα.

To Βootcamp Αυτοπεποίθησης είναι ένα εντατικό online πρόγραμμα 6 εβδομάδων.

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνειςστο inbox σου:

Θα δεις τον εαυτό σου να περνάει στην δράση πριν ακόμα ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου στο 100%.

Μέσα στο ασφαλές περιβάλλον που θα δημιουργήσουμε κατά την διάρκεια του προγράμματος η αυτοπεποίθησή σου θα εκτοξευτεί.

Θα βιώσεις μια ολοκαίνουρια πλευρά του εαυτού σου.

Η αυτό-εικόνα και η αυτό-αξία σου θα αυξηθούν με θεαματικούς ρυθμούς.

Θα βγεις έξω από την ζώνη ασφαλείας που έχεις δημιουργήσει, θα αναλάβεις δράση και ρίσκα κι εμείς θα είμαστε εκεί να σε υποστηρίζουμε σε κάθε βήμα!

Η ενέργεια μέσα σε στην ομάδα μας είναι ισχυρή και μας παρέχει ασφάλεια: φοβόμαστε λιγότερο όταν είμαστε μαζί!

Σε αυτό το bootcamp θα συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να κτίσεις σχέσεις ζωής.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!

Άσε τον εαυτό σου να απογειωθεί μαζί μας προς τη ζωή που πραγματικά σου αξίζει.

Ο κόσμος περιμένει να μοιραστείς μαζί του τα μοναδικά σου χαρίσματα. Το μόνο που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕN ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ κι ότι αυτή η μοναδικότητα είναι που σε κάνει πολύτιμο / η!

NAI!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

SELF CONFIDENCE
BOOTCAMP

 

Αυτό το πρόγραμμα θα λειτουργήσει καταλυτικά
για εσένα βοηθώντας σε να:

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

BONUS

NAI!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

SELF CONFIDENCE
BOOTCAMP

01 Εβδομάδα

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟΥΣ 4 ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι μια συνήθεια, κάτι που μαθαίνεται και βελτιώνεται με την εξάσκηση. Σε αυτό το bootcamp θα μάθεις τους 4 τομείς της αυτοπεποίθησης και θα εξασκηθείς στον καθένα ξεχωριστά :

  • Συναισθηματικό
  • Ψυχολογικό & Γνωστικό
  • Σωματικό
  • Πνευματικό


Την 1η εβδομάδα θα προσδιορίσεις πού βρίσκεσαι αυτή την στιγμή σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς, τι σε μπλοκάρει και πώς μπορείς να τους ενισχύσεις για να επιτύχεις στους στόχους σου.

02 Εβδομάδα

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Ξεπέρασε ό,τι σε κάνει να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου. Σταματώντας την αυτό-αμφισβήτηση, θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και θα δεις πρόοδο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για την πίστη στη δική σου ικανότητα να πετύχεις ένα στόχο ή να ενεργήσεις όπως κρίνεις σκόπιμο. Αυτό περιλαμβάνει τη γνώση, τις δεξιότητες ή την εμπειρογνωμοσύνη για να πιστέψεις ότι είσαι ειδήμων σε κάτι.

Θα μάθεις τον εσωτερικό διάλογο που θα σε «ξεκολλήσει» και θα σε κάνει να νιώθεις  ότι αξίζεις κι ότι είσαι «αρκετά καλός/ή”. Τέλος, θα μάθεις τα 3 κλειδιά για να χτίσεις  γνωστική αυτοπεποίθηση.

03 Εβδομάδα

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα διαφορετικά συναισθήματά σου, να τα ελέγχεις άμεσα και να επιλέγεις αυτά που θα σου τονίζουν την πίστη στον εαυτό σου, αντί να σε φέρνουν σε θέση αδυναμίας.

Στις δύσκολες στιγμές, αυτοπεποίθηση σημαίνει  να κυριαρχείς στις αντιδράσεις σου με διαύγεια και σθένος. Μάθε πώς θα επιλέγεις και θα ενσταλάξεις μέσα σου τα αισθήματα που θα σε κάνουν να νιώθεις αήττητος/η.

04 Εβδομάδα

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Υιοθετώντας την  κατάλληλη σωματική στάση προβάλλουμε πίστη στον εαυτό μας. Όλα έχουν τη σημασία τους: η στάση του σώματος, η φωνή που εκπέμπει εμπιστοσύνη, η ηρεμία και ο τρόπος να κάνουμε τους άλλους να νοιώθουν άνετα.

Εφάρμοσε τις καλύτερες επιλογές τρόπου ζωής για να βελτιώσεις την σωματική σου απόδοση και αυτοπεποίθηση.

Πώς να αντιμετωπίσεις τις φυσικές αντιδράσεις / τα συμπτώματα του φόβου (ιδρώτας/τρέμουλο/πάγωμα) μόλις εμφανιστούν δίνοντας στο σώμα σου την κατάλληλη εντολή.

05 Εβδομάδα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτίσε την αυτοπεποίθηση σου ευθυγραμμίζοντας τον σκοπό σου με τις αξίες σου. Χτίσε την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι στους εξωτερικούς παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Η εμπιστοσύνη στον πνευματικό τομέα δεν αρνείται την παρουσία του φόβου, αλλά μας επιτρέπει να δρούμε παρόλο το φόβο μας.

Αυτή την εβδομάδα θα μάθεις πώς να περνάς από τη Θέση Φόβου στη Θέση Δύναμης και πώς να ενισχύεις την αποδοχή, την ανθεκτικότητα και την ευελιξία σου.

06 Εβδομάδα
ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Την τελευταία εβδομάδα θέλουμε να οραματιστείς το επόμενο σκαλοπάτι!

Αναγνώρισε το επόμενο στάδιο της αυτοπεποίθησης σου. Με τι θα καταπιαστείς στον επόμενο τόνο;

Πώς θα διαφυλάξεις αυτή την καινούρια γνώση και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις στρατηγικά για το μέλλον;

Testimonials
Νικολέτα Κωνσταντάκη – Γιαννούλη

Νικολετα Κωνσταντακη – Γιαννουλη

Γενικη Διευθυντρια, Cretology

 “Έγινα μια καινούρια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Κέρδισα την αυτοπεποίθηση να διεκδικώ το δίκαιο στη καθημερινή μου ζωή και σέβομαι τη μοναδικότητα μου όσο ποτέ. Τώρα είμαι η γυναίκα μητέρα, σύζυγος, κόρη, φίλη και επιχειρηματίας που δε πίστευα ποτέ ότι υπάρχει.΄Εχω καταφέρει να με κοιτάζω με περηφάνεια.

Δε μου άρεσε η γυναίκα που έβλεπα κάθε πρωί στο καθρέφτη, είχα χάσει την αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση  και τον προσανατολισμό μου.

Στη προσωπική μου ζωή έχω κατακτήσει μια ισορροπία που μου δίνει δύναμη να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες διαφορετικά και με σύνεση. Νιώθω άξια μητέρα, μια μητέρα για την οποία τα  δύο μου αγόρια μπορούν να είναι περήφανα.

Στην επαγγελματική μου ζωή κατάφερα να δημιουργήσω το Cretology Concept Store & Spa, προσφέροντας στον επισκέπτη μας μια υψηλή ποιότητα υπηρεσίων και προιόντων από την Κρήτη και την Ελλάδα’

Δήμητρα Κόγια

Δημητρα Κογια

 

Στελεχος στην εταιρεια ELPEN

 “Το Coaching με βοήθησε να μετακινηθώ από μια δουλειά στην οποία είχα βαρεθεί σε ένα επάγγελμα που απολαμβάνω κάθε λεπτό εργασίας.

 Η δουλειά μου ήταν πολύ γραφειοκρατική, χωρίς δημιουργικότητα και πολλή ρουτίνα. Σηκωνόμουν το πρωί με καθόλου όρεξη κι ένα βάρος στο στήθος. Οι Δευτέρες ήταν ασήκωτες. Η ώρα δεν περνούσε με τίποτα στο γραφείο και γυρνούσα στο σπίτι μου απογοητευμένη και ψυχικά εξουθενωμένη καθώς ένιωθα μη παραγωγική καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κι ας εργαζόμουν σε μια εξαιρετική εταιρεία με απίστευτες συνθήκες εργασίας.

Πήγα στη Νάνσυ με την ελπίδα να με βοηθήσει να ξεκινήσω να δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας παράλληλα με την πρωινή μου δουλειά. Η εξέλιξη ήταν απροσδόκητη. Βρήκα ένα αντικείμενο που με εμπνέει και με κινητοποιεί χωρίς να χρειαστεί να φύγω από την εταιρεία που αγαπούσα. Μετακινήθηκα σε ένα τμήμα που λατρεύω την κάθε αρμοδιότητα που μου ανατίθεται. Το οχτάωρο μοιάζει με part time εργασία και με διώχνουν από τη δουλειά μπας και ξεκουραστώ κάποια στιγμή!

Αλλά δε χρειάζομαι ξεκούραση γιατί η δουλειά μου είναι το χόμπι μου!”

Αλεξάνδρα Μοίρα

Αλεξανδρα Μοιρα

Καλλιτεχνης

“Από μπλοκαρισμένη έτοιμη να πάρω αποφάσεις

Ένιωθα εντελώς μπλοκαρισμένη. Η Νάνσυ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτά που συζητάγαμε. Με «σκάναρε» σε όλα τα επίπεδα αμέσως και κατάλαβε τι χρειαζόμουν, κάτι που με έκανε να νιώσω μεγάλη εμπιστοσύνη. Ήταν σαν να μου “πάτησε το κουμπί” για να περάσω στην δράση. Έφυγα με καθαρό μυαλό, με ξεκάθαρο πλάνο δράσης, γεμάτη σιγουριά και αισιοδοξία ότι μπορώ να τα καταφέρω κι έτοιμη να κάνω πράγματα.”

Πέτρος Κουρουπάκης

Πετρος Κουρουπακης

Corporate Physical Wellness Expert

 “Η Νάνσυ με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου και έτσι έγινα επιτυχημένος επιχειρηματίας.

 Την εμπιστεύτηκα την περίοδο όπου έπρεπε να  πάρω σημαντικές αποφάσεις για  την καριέρα μου. Χωρίς να μου επιβάλει την άποψη της με βοήθησε να ξεκαθαρίσω μέσα μου τους στόχους μου και τις αξίες μου. Δυο χρόνια μετά είναι βέβαιο ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για τις αποφάσεις που πήρα και ότι όλα όσα μου είχε πει η Δρ. Μαλλέρου ότι θα συμβούν αν κάνω τις κατάλληλες κινήσεις, έγιναν.”

EM

E.M.

Διευθυντρια Ιατρικης Κλινικης

 “Με το coaching απέκτησα αισιοδοξία και αγάπησα τον εαυτό μου.

 Απευθύνθηκα στην Νάνσυ για να αντιμετωπίσω προκλήσεις επαγγελματικής και προσωπικής φύσης. Σε συνεργασία αντιμετωπίσαμε στοχευμένα αυτά που με απασχολούσαν. Έτσι απέκτησα καλύτερη διάθεση και αντίστοιχα αποδοχή από το περιβάλλον μου.

Απέκτησα καλύτερη διάθεση, μεγαλύτερη  αποδοχή από τους συναδέλφους μου και το κυριότερο, είμαι σε θέση να διαχειριστώ πιο αποτελεσματικά τα συναισθήματα μου.”

Μαριάννα Φλωρίδη

Μαριαννα Φλωριδη

Business Strategy & Marketing at Floridis S.A.

 “Ανέκτησα όλη την αυτοπεποίθηση που είχα χάσει.

 Όταν ξεκινήσαμε το coaching με την Νάνσυ, βρισκόμουν στην μετάβαση από τη φοιτητική στην επαγγελματική ζωή και παράλληλα αντιμετώπιζα ένα προσωπικό πρόβλημα. Την εμπιστεύθηκα όπως θα εμπιστευόμουν τη μητέρα μου, ή την καλύτερη μου φίλη και ένιωσα ασφάλεια να μοιραστώ μαζί της τους προβληματισμούς μου. Το αποτέλεσμα είναι πως βελτιώθηκε ο τρόπος σκέψης μου κι έμαθα να εκτιμώ περισσότερο τον εαυτό μου και να τον σέβομαι με τις επιλογές μου.”

Nancy-Mallerou

Γνωρίστε την Business Coach σας,
Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

H κορυφαία Life & Business Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους. Η Νάνσυ έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
 
Εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και της Nama Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της η Δρ. Μαλλέρου έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, η «Εθνική Cheerleader» όπως την αποκαλούν οι πελάτες και οι fans της, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία.
 
Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!». Πρόσφατα της απονεμήθηκε, από το Women Economic Forum, το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο) και από τα Prestige Awards, το βραβείο “Wellbeing Expert of the Year” (2021) .”

NAI!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

SELF CONFIDENCE
BOOTCAMP

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να χρειάζεται 1 ώρα  την εβδομάδα 

Ενδεχομένως να έχεις κάποια επιπρόσθετη άσκηση για το σπίτι άλλα θα είναι ενσωματωμένη στο πρόγραμμα της καθημερινότητα σου.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να σε ωθήσει να δραστηριοποιηθείς σε τομείς της ζωής σου που απέφευγες ή στους οποίους αντιστεκόσουν ως τώρα. Οπότε οι περισσότερες ασκήσεις είναι πρακτικές και βιωματικές.

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να αναλάβετε δράση, γιατί μόνο έτσι θα χτίσετε την αυτοπεποίθηση σας.  Θα σας συμβουλεύαμε να μοιράζεστε τις εργασίες σας με τους υπόλοιπους στην ομάδα του Facebook. Έχουμε δει αξιοσημείωτα αποτελέσματα από τους πιο ντροπαλούς ανθρώπους! 

Από τη στιγμή που θα αγοράσετε το μάθημα έχετε εφ’όρου ζωής πρόσβαση, έτσι ώστε να μπορείτε να επανέρχεστε και να βλέπετε όποιο βίντεο και όποιο φύλλο εργασίας θέλετε, όσες φορές θέλετε!

Το πρόγραμμα σίγουρα θα φέρει αποτελέσματα εφόσον κάνεις την δική σου προσπάθεια.

Αν δουλέψεις συνειδητά πάνω σ’ αυτό θα πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ο καθένας έχει διαφορετική εξέλιξη. Δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε κάτι συγκεκριμένο.

Το σίγουρο όμως είναι πως θα φτάσεις πιο κοντά στον στόχο σου δουλεύοντας μαζί μας παρά να παλεύεις μόνος/η σου.